Over ons

Omdat ervaring belangrijk is.

Wij zijn geen jonge wolven. Wij bouwen al meer dan 50 jaar. De 2° generatie (zoon en dochter van de stichter) hebben de dagelijkse leiding. Een team van ervaren architecten en interieurarchitecten staat voor U klaar.

Voka Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant

Heeft een jubileumcertificaat uitgereikt aan MOWI ter gelegenheid van de 50e verjaardag.

Omdat kennis belangrijk is.

Onze medewerkers en onze aannemers zijn gedreven mensen die de waarden van Mowi uitdragen. Een degelijke opleiding, een nauwe samenwerking en een korte opvolging staan garant voor een kwalitatieve uitvoering.

Omdat een goed voorbeeld gemakkelijk is.

Kom langs en bezoek ons inspiratieappartement boven onze burelen. Overtuig Uzelf van het eigentijds concept dat op een duurzame en ecologische wijze werd gebouwd. Ervaar de technieken die werden beloond met een gunstig E-peil.

Omdat uw toekomst belangrijk is.

Investeer in onroerend goed. Het is de enige belegging met een mooie return. U ziet wat U bezit, U ontvangst de maandelijkse huuropbrengsten en de waarde stijgt elk jaar met een percentage dat hoger ligt dan de inflatie. Weinig beleggingen doen beter.

Omdat U belangrijk bent.

Wij blijven overtuigd dat U uit persoonlijk contact meer leert dan uit dure brochures op glanzend papier. Iedereen is welkom voor een verkennend gesprek. Wij ontvangen U graag na afspraak in onze kantoren, onze showroom en ons inspiratieappartement.

Getuigschrift van erkenning van aannemers (Vr. 21760)